10 blog ideeën voor als je maar geen blog idee kunt verzinnen

10 blog ideeën voor als je maar geen blog idee kunt verzinnen

10 leuke blog ideeën

Hierbij een lijst van 10 leuke blog ideeën waarmee je vandaag nog kunt gaan beginnen.

10 leuke blog ideeën

1. Een woonblog

Een echte klassieker maar toch blijft een woonblog een mooi idee voor een blog om dat er zoveel is waarover je kunt schrijven, je zult bij een woonblog dus niet snel zonder inspiratie komen te zitten.

2. Een fashion blog (modeblog)

Ook dit is een erg populair onderwerp voor een blog en natuurlijk is een fashion blog leuk als vrouw zijnde maar pas wel op want je zult niet de eerste fashion blog zijn.

Je kunt echter gemakkelijk nog meer blog ideeën bedenken omtrent fashion, bijvoorbeeld een blog waarbij je alleen over jurken schrijft enzovoorts.

3. Een blog over humor

Met een blog over humor kun je eigenlijk niet verkeerd gaan immers vind iedereen een goede dosis humor niet erg het is bij een blog over humor natuurlijk de kunst om met de beste grappen te komen. Als jij dat kan, kan een humor blog een hele goede optie zijn.

4. Een voetbal blog

Ook een wel bekend onderwerp voor een blog, bij een voetbal blog kun je eindeloos schrijven over uitslagen, transfers en nog veel meer.

5. Een reisblog

Ben jij helemaal gek van reizen, dan kan een reisblog een mooie manier zijn om jouw ervaringen en bestemming te delen met de rest van de wereld.

6. Een klusblog

Voor de creatieven onder ons is dit de manier om te praten over allerlei werken en gebeurtenissen om trend van de kunstwereld.

7. Een blog over gamen

Gamen is gigantisch onderwerp, er zijn tal van YouTube kanalen die geheel aan dit onderwerp zijn gewijd. Bij een blog over gamen is het maken van video’s dan ook sterk aan te raden, video’s over games is immers iets waar mensen graag naar kijken

8. Een kookblog

Dit is iets wat de meesten van ons dagelijks doen als jij hier goed in bent en veel plezier in beleefd kan dit natuurlijk de idealen manier zijn om jouw passie met andere kookliefhebbers te delen.

9. Een autoblog

Voor veel mannen is dit iets waar ze eindeloos over kunnen praten, heb jij dat nou ook en weet jij alles op het gebied van auto’s dan is dit onderwerp misschien niet eens zo gek. Er zijn tegenwoordig ook veel supercarspotting blogs hierop plaatsen mensen tal van foto’s van Ferrari’s en andere peperdure auto’s wellicht is dat ook een goed idee om een blog mee te gaan beginnen. Voordeel van dat soort blogs is dat hun foto’s vaak worden gedeeld om sociale media en dat resulteert weer in een heleboel bezoekers voor je blog.

10. Een technologieblog

Ben jij nou helemaal weg van van Apple, smartwatches en andere gadgets dan is dit natuurlijk een mooie keuze voor jou blog.

Een laatste tip!

Vaak is het makkelijker om een iets gespecificeerde blog te maken dan om een blog te beginnen waar er al zoveel van zijn.

Immers waarom zou iemand een blog willen lezen over een onderwerp die in andere blogs ook al wordt besproken.

Het is makkelijker om je op 1 onderwerp te focussen bij een auto blog bijvoorbeeld zou je in dit geval een blog kunnen beginnen over elektrische auto’s, mensen gaan dan naar jou blog zoeken als ze bijvoorbeeld het laatste nieuws over elektrische auto’s willen weten.

Veel succes met je blog en we hopen dat deze blog ideeën je alvast een beetje hebben geholpen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ga direct aan de slag met ons 100% gratis eBook "Zelf een blog maken"DOWNLOAD