Je blog bekend maken? – Dit is hoe je dat doet

Je blog bekend maken? – Dit is hoe je dat doet

je blog bekend maken

Je blog bekend maken, wij leren je hoe je dat op de juiste manier doet

Wil jij je blog bekend maken let dan goed op, want wij leggen je in dit artikel een aantal handige en gratis manieren uit waarmee je dat kunt doen!

Bekendheid door sociale mediaje blog bekend maken

De eerste manier licht misschien wel erg voor de hand echter is dit zeker vandaag de dag echt een van de aller beste en eenvoudigste manieren op je blog populair te maken.

Een uitgebreid artikel over hoe jij je blog nog populairder kunt maken met sociale media vind je hier.

Bekendheid door YouTube

Een andere erg krachtig manier om je blog bekend te maken is door filmpjes te maken die gerelateerd zijn aan jou blog.

Deel die filmpjes vervolgens weer op je blog en Facebook pagina en wie weet begint het balletje daardoor wel te rollen.

Bekendheid met behulp van Google

Dit is een van de allerkrachtigste maar wel lastigste manier om je blog bekend te maken, wanneer jij namelijk hoog in Google staat zullen er behoorlijk wat bezoekers naar jou blog komen.

Echter is het nog niet zo eenvoudig om hoog in de zoekresultaten te komen we hebben hier een artikel die haarfijn uitlegt hoe jij toch zo hoog mogelijk kunt “ranken” in de zoekresultaten.

Reageren op andere blog en forums

Deze laatste manier is niet zo krachtig als de andere manieren maar het kan toch een goed begin zijn, het idee achter deze methode is dat je dus op een blog of forum reageert.

Begin bijvoorbeeld met “Hey, leuk artikel erg handig …. ik heb zelf ook een blog blablabla neem als je wilt een kijkje.. >URL van je Blog<”

Gast bloggen

Bij deze methode maak jij een informatief artikel over een bepaald onderwerp en jij vraagt vervolgen aan wat bekendere bloggers of jij dat artikel op hun blog mag plaatsen.

Het voordeel voor hun is dat zijn dan een uniek en aantrekkelijk artikel krijgen zonder dat ze daar iets voor hoeven te doen en jij krijgt op die manier nieuwe bezoekers naar je website (vergeet daarom niet om ook een link ergens in het artikel te plaatsen die weer naar jou website verwijst).

Al met al zou je met al deze manieren een behoorlijk eind moeten komen, succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ga direct aan de slag met ons 100% gratis eBook "Zelf een blog maken"DOWNLOAD