Hoe krijg je eenvoudig meer bezoekers op je blog?

Hoe krijg je eenvoudig meer bezoekers op je blog?

Ontdek hoe je eenvoudig meer bezoekers op je blog kunt krijgen

Bijna iedere blogger, maar vooral de beginnend blogger heeft er last van; weinig bezoekers, gelukkig leer je in dit artikel 5 eenvoudige manier om aan meer bezoekers te komen.

5 manieren om eenvoudig aan meer bezoekers voor je blog te komen.

Hier volgen de vijf stappen waarmee deze website/blog op een eenvoudig manier aan bezoekers komt, dus de kans is aanwezig dat het jouw ook gaat lukken… đŸ˜‰

1. GoogleOntdek hoe je eenvoudig meer bezoekers op je blog kunt krijgen

By far de meeste belangrijke manier om aan gratis bezoekers te komen is met behulp van Google, de grootste zoekmachine ter wereld.

Wanneer mensen een probleem hebben of iets willen weten zoeken ze dat op via Google vandaar dat als je artikelen schrijft over een aantal onderwerpen dat mensen dan op jouw artikelen te recht kunnen komen.

Het is aan te raden om Google serieus te nemen en er ook wat tijd in steken om jouw blog en artikelen zoekmachine vriendelijk te maken.

Gelukkig hebben we al een keer een filmpje gemaakt over hoe je dat doet, bekijk hier het filmpje over hoe je je website zoekmachine vriendelijk maakt.

2. Reacties

Het plaatsen van reactie op websites is ook een erg goede manier om gemakkelijk aan gratis bezoekers te komen.

Zorg er echter wel voor dat je die reactie plaatst op een pagina die vaak gelezen wordt, je kunt daarom het beste de zoekterm waar jij voor bezoekers wilt op je blog in typen in Google en vervolgens is het dan handig om bij de website die dan hoog in de resultaten van Google verschijnen een reactie achter te laten.

De websites hoog in de zoekresultaten krijgen immers de meeste bezoekers, wanneer jij op die pagina een reactie plaatst is de kans ook het grootst dat iemand jou reactie leest en op die manier jou blog of website bezoekt.

3. Forums

Reageren op vragen die gesteld worden op forums is wederom een goede manier om aan extra gratis bezoekers voor je blog te komen.

Ook nu is het weer verstandig om de zelfde tactiek toe te passen als bij het plaatsen van een reactie. Zoek eerst via Google naar de zoekterm waarvan jij geĂ¯nteresseerde bezoekers wilt hebben op je website en plaats vervolgens op de resultaten van forums die het hoogst in de resultaten van Google komen je reactie (met link naar je website).

Vaak is het nadeel wel bij forums dat je eerst een account aan moet maken bij het desbetreffende forum maar dat is meestal gewoon gratis (gelukkig maar).

4. Facebook Pagina

Ook het aanmaken van een Facebook Pagina kan een mooie manier zijn om aan meer gratis bezoekers te komen.

Deel bijvoorbeeld artikelen van je blog op deze pagina, wanneer mensen (al zijn het er maar een paar) dat bericht “liken” of delen zien hun vrienden ook dat artikel weer en op die manier kan er een soort sneeuwbaleffect ontstaan waardoor jij eenvoudig aan extra gratis bezoekers kunt komen voor op je blog of website.

In dit filmpje leer je hoe je zelf een Facebook pagina kunt aanmaken.

5. Guest Posts (Gast artikelen)

Als laatste manier is er nog het plaatsen van gast artikelen, bij deze methode ga je op zoek naar het liefst een zo bekend mogelijke website (die gerelateerd is aan het onderwerp van jou blog) die website stuur je vervolgens een mailjte met een artikel dat je speciaal voor die website hebt geschreven.

Deze methode is een echte win-win situatie want de grote website heeft weer een mooi artikel voor hun lezers en het enige wat jij er voor terug vraagt is aan het eind of ergens midden in het artikel, een link naar jou blog.

Dat zorgt er weer voor dat jij lezer van die website op je blog krijgt, maar het plaatsen van een link van een andere website naar jou blog is ook nog eens goed voor SEO, en dat betekend dat jou blog het waarschijnlijk beter gaat doen in de zoekresultaten van Google.

De keus is aan jou!

Welk van de bovenstaande manieren het best werkt verschilt per persoon, probeer ze gewoon en hopelijk zie je al snel extra bezoekers verschijnen.

Maar toch zal ik je wel aanraden om echt goed te kijken naar de methode om gratis bezoekers te krijgen via Google, immers is dit de manier waarop de meeste succesvolle blogs aan bezoekers komen.

Succes!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ga direct aan de slag met ons 100% gratis eBook "Zelf een blog maken"DOWNLOAD