Met bloggen geld verdienen dit is hoe je het doet

Met bloggen geld verdienen dit is hoe je het doet

met bloggen geld verdienen

Met bloggen geld verdienen zo doe je het!

Je hebt een site en wilt nu graag met bloggen geld gaan verdienen, uitstekend want we leggen je hier precies uit wat deze verschillende mogelijkheden zijn op dit gebied.

De mogelijkheden om met je blog geld te verdienen met bloggen geld verdienen

De voornaamste manier om geld te verdienen met je blog is door het plaatsen van advertenties, maar dat is niet de enige manier we hebben de verschillende mogelijkheden voor jou op een rijtje gezet en zullen precies uitleggen hoe het werkt.

Adsense

Voor degene die het niet kennen, Adsense is een advertentie programma van Google.

Het werkt als volgt je maakt een adsense account aan en plakt de html code op jou site er verschijnt vervolgens een zogenaamde banner op je site.

Bijvoorbeeld de tekst “Klik hier voor de nieuwste sportkleding”

Elke keer wanneer een bezoeker van jou website op die banner klikt krijg je een bedrag van +/- tussen de €0,05 en soms zelfs €5,00 per click ik raad je echter aan om pas met adense te beginnen als je echt veel bezoekers hebt anders in het t’ niet echt de moeite waard en onthoudt dat je vaak minder dan €1,00 per klik krijgt, denk aan bedragen als €0,15 per klik.

Affiliate marketing

Affiliate marketing werkt als volgt, je promote door middel van een banner een bepaald product dit kan een digitaal product zijn zoals een e-book maar het zou ook bijvoorbeeld een auto kunnen zijn, op het moment dan een bezoeker van jou website op de banner klikt en eenmaal op de website van de adverteerder het product koopt krijg jij een commissie.

Dit betekend dus dat je van het verkoop bedrag van het product een bepaald percentage krijgt, dit in theorie tussen de 1% en 99% liggen.

In de praktijk ligt dit percentage vaak ergens rond de 5% voor fysieke producten, voor digitale producten ligt dit percentage soms wel rond de 50% echter is dat percentage vaak geheel afhankelijk van de kwaliteit van het product.

Premium content

Dit is een naar mijn mening erg eerlijke manier van geld verdienen met je blog, namelijk jij biedt de lezers een artikel aan waar de lezer vervolgens echt wat aan heeft, tegen een klein bedrag.

Dit kan een bedrag per artikel zijn maar ook een bepaald bedrag per maand.

Verder is het wel zo eerlijk/fijn als je vervolgens op de pagina want dat betreffende artikel geen advertenties plaatst, de mensen hebben er tenslotte voor betaald en de meeste mensen zitten dan niet te wachten op afleidende advertenties.

Conclusie

Er zijn meerdere manieren om geld te verdienen met bloggen, je kunt gebruik maken van Adsense als je per klik betaald krijgt.

Affiliate markteting is voor jou als je ervoor kiest om betaald te krijgen wanneer jij  per doorverwezen bezoeker die vervolgens iets koopt betaald wilt krijgen. Dit gat gemoeid met grotere bedragen maar deze het aantal producten dat je op die manier verkoopt is natuurlijk niet zo hoog als het aantal klikkén op een advertentie.

En als laatste heb je nog Premium content deze is vooral handig als jij je lezer echt iets van waarde wilt geven tegen een bepaald niet al te groot bedrag.

Welke het beste bij jou past is uiteraard aan jou, maar je kunt deze verschillende manieren ook proberen te combineren op je blog, zorg echter wel dat je site of blog overzichtelijk blijft!

Weet jij nog andere manieren om met bloggen geld te verdienen laat ze dan achter in de reacties!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ga direct aan de slag met ons 100% gratis eBook "Zelf een blog maken"DOWNLOAD