Op facebook geld verdienen doe je zo

Op facebook geld verdienen doe je zo

geld verdienen op facebook

Op facebook geld verdienen dit is hoe je het doet

Op facebook geld verdienen is een mooie manier om wat bij te verdien en het kan misschien zelf een vervanger van je huidig baan worden…

Hoe gaaf is dat, en zo moeilijk is het niet en wij laten je zien waarom het helemaal niet zo ingewikkeld is al mensen vaak denken.geld verdienen op facebook

Een Facebook pagina aanmaken

Stap 1 is het aanmaken van een facebook pagina, als je niet weet hoe dit werkt kun je het beste even Googlen en ik weet zeker dat je binnen no-time een goede uitleg hebt gevonden.

Hier is wat meer informatie over Facebook advertenties (maar het is wel in het Engels).

Manieren om geld te verdienen op Facebook

Stap 2 ligt iets ingewikkelder we moeten nu namelijk gaan bedenken op wat voor manier we geld gaan verdienen.

Ik heb een goede optie die iedereen kan gebruiken, immers heeft niet iedereen een bedrijf laat staan een bedrijf met een waanzinnig goed product dan hij of zij via advertenties kan verkopen via facebook.

De “goede” optie is Teespring op deze site kun je zelf T-shirts, truien maar ook iPhones hoesjes of koffiebekers met de naar jou gewenste tekst of afbeelding voorzien.

Dit kunnen inspirerende teksten zijn maar teksten met een mooie betekenis etc.

Het mooie van Teespring is dat zei het shirt leveren aan de consument wanneer hij of zij het product besteld, het voordeel hiervan is dat jij geen gedoe hebt met opslag of inkoop enzovoorts.

Bezoekers van Facebook naar je product

Dit is de laatste stap je wilt er nu voor zorgen dat je door middel van gerichten advertenties potentiële kopers naar de website pagina (die je gratis met Teespring hebt gemaakt) gaat sturen.

Het doel wordt nu om minder geld aan de advertenties op facebook uit te geven (per product die je verkoopt) dan je winst marge (per product).

Wanneer dit je lukt kun jij wel eens een mooie bedrag gaan bijverdienen op het internet hoe mooi is dat!

Mijn tip is experimenteer hier mee kijk wie je klanten zijn en pas je advertenties daarop aan op die manier kun je de kosten van je advertenties omlaag brengen en heb je hopelijk nog meer winst.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ga direct aan de slag met ons 100% gratis eBook "Zelf een blog maken"DOWNLOAD